Se pune faina cu praful de copt sarea zaharul intr-un vas. Se face o gaura in mijloc si se adauga ouale cu laptele si uleiul. Se mixeaza toate acestea pana se omogenizeaza toata compozitia.
Intre timp punem ciocolata la topit in baie de abur si cand se raceste cat de cat, sa nu fie fierbinte se adauga in compozitia de mai sus amestecand cu mixerul pana se incorporeaza totul
Se incalzeste aparatul de donuts se unge cu ulei si cu o lingurita punem in aparat dar nu umplem formele ci doar trei sferturi sa fie ca acestea sa poata creste in momentul coacerii.
Se tin 5 minute si gata.
Se pudreza cu zahar sau pur si simplu se pot glazura deasupra cu ce dorim.
Pofta buna!
Vazusem aceasta reteta pe Instagram la Benedetta si mi-a placut tare mult ideea asa ca am pus-o in practica. Este de efect si...
Desert rulada girafa cu mascarpone si zmeuraO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata