Stratul de baza:
Puneti ciocolata cu untul si laptele in cuptorul cu microunde. Lasati sa se incalzeaza un pic, apoi scoateti si mestecati pana obtineti o compozitie omogena
Sfaramati biscuitii in bucati (cum se vede in poza).
Amestecati biscutii cu laptele si puneti intr-o tava de aproximativ 20x20 cm. Dati la frigider pentru o ora.
Stratul de nuca de cocos:
Pentru laptele condensat, eu am folosit reteta de lapte condensat a Rebbecai.
Amestecati laptele condensat cu nuca de cocos, pana obtineti o compozitie umeda. Puneti acest amestec peste stratul de biscuiti si presati bine.
Glazura:
Puneti ciocolata intr-un bol. Incalziti smantana si turnati-o peste ciocolata. Asteptati 1-2 minute apoi amestecati bine pana se omogenizeaza. Lasati sa se raceasca un pic, apoi turnati glazura peste stratul de nuca de cocos. Dati la rece 4 ore.
Dupa ce se scoate din frigider se taie in cuburi mici.
E un fel de salam de biscuiti, aranjat altfel.