Cuburi de Ciocolata

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g ciocolata amaruie (75% cacao)
  • 150 g unt
  • 9 oua
  • 250 g zahar
  • zahar vanilat
  • 1 lingura rasa de faina
  • sare

Mod de preparare

Ciocolata se topeste in bainmarin. Untul se freaca spuma cu zaharul, se adauga ciocolata si galbenusurile, unul cite unul, faina, sarea si vanilia, la sfirsit albusurile batute suma. Se toarna in tava tapetata cu hirtie si se pune in cuptorul incins la 180 de grade.

Se coace 20 de minute. Cind s-a racit se pudreaza cu mult zahar. Se taie in cubulete.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.