Crema super`rapida pentru prajituri

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 plicuri praf de frisca
  • 150 - 160 ml lapte
  • 100 - 150 g cocos ras
  • 200 g cacao
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de rom (e optional, eu nu am folosit)

Mod de preparare

1. Se amesteca cu mixerul praful de frisca si laptele
2. Cand e gata, in frisca se adauga cacaoa si se amesteca din nou cu mixerul
3. In final se adauga cocosul (si esenta de rom daca vreti) si se amesteca cu lingura, ca sa se imprastie cocosul in crema.
Se poate servi simpla sau pentru umplerea prajiturilor sau torturilor.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Caltaboși răgățeni

Prima oară, adică în urmă cu 22 de ani, când am văzut preparatul ăsta sincer mi-a venit să vomit :((( Cum o fi...

Caltaboși răgățeni
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.