Crema Mousse cu Cafea

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300ml smintina dulce lichida
  • boabe de cafea
  • 3 galbenusuri
  • 50 de zahar
  • 80g ciocolata amaruie
  • 2 foi gelatina
  • 20 ml rom
  • glazura:1 lingura de zahar
  • vanilie
  • 200ml lapte
  • 1 lingura cacao

Mod de preparare

Boabele de cafea se pun in smintina lichida si se lasa peste noapte la rece. A doua zi se strecoara si se bate smintina, frisca. Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul, se adauga romul. Se pune pe foc unde se topeste ciocolata si gelatina.

Se lasa la racit si se pune frisca batuta. Se toarna in pahare si se lasa la rece cel putin 3 ore. Pentru glazura se amesteca ingredientele si se bat cu un mixer pina se obtine o spuma, care se toarna in pahare deasupra cremei, chiar inainte de a o servi.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.