Laptele se pune la fiert cu putin zahar (cam 2 linguri).
Ouale se bat bine cu zahar. Se pune cacao, se amesteca, apoi se pune si faina si cand laptele fierbe se da focul mic si se toarna treptat lapte in oua (cam 2-3 polonice) se amesteca bine si apoi se toarna tot continutul in lapte si se lasa sa dea cateva clocote, amestecand intuna.
Are gust de budinca de ciocolata.
Se poate pune in loc de cacao zahar vanilat.
Ca doar nu era sa le las sa se strice, pe ele fructele, mai ales ca se si imprietenisera chiar foarte bine.....si de ce nu sa...
Desert placinta cu o gutuie, doua mere si patru pereReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure