Covrigei

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 250 margarina
  • 50 gr untura
  • 100 grulei
  • 3 linguri de smantana
  • 1 lingura de sare
  • 1/4 lapte ,
  • 1 ou si drojdie

Mod de preparare

Se dizolva drojdia in lapte caldut, se framanta un aluat din toate ingredientele, se intinde o foaie de 0.5 cm., se taie cu forma de covrigei.

Se aseaza in tava unsa cu ulei,se ung cu 1 ou batut la care se adauga sare, se presara cascaval ras sau mac ,etc..
se servesc la bere etc...

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu crema capuccinno

Am adus desertul de duminica.Este o prajitura delicata si foarte delicioasa :)

Prajitura cu crema capuccinno
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj