Coulant Choco

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 125g de margarina
  • 125g de ciocolata de menaj
  • 7-8 linguri de amande macinate (nuca sau alune-dupa gust)
  • Esenta de rom

Mod de preparare

Ciocolata se topeste impreuna cu margarina in microunde sau in bain-marie. Ouale se bat cu zaharul pana se albesc. Se amesteca impreuna cu ciocolata, amandele si esenta. Se pun in forme de tarte unse cu putin unt sau in forma de silicon. Se da la cuptor 7-9 min la 200A°C.

Se lasa sa se raceasca in forma. Cand taiem cu lingurita mijlocul trebuie sa fie ca un sos. Inainte de a servi se presoara zahar pudra
Pofta buna!

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)