Cornuri de Post

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 75ml de ulei
  • 150g de apa minerala
  • 350 de faina
  • 125g de margarina
  • 2,5 ml de otet
  • 1 praf de sare
  • Dulceata sau rahat

Mod de preparare

Facem un aluat din cele de mai sus mai putin dulceata si rahatul. Aluatul se lasa sa se odihneasca la rece. Dupa cateva ore la frigider, intindem pe faina o foaie rotunda din care taiam triunghiuri pe care le umplem cu umplutura dorita. Le ungem cu putina miere dizolvata in apa si dam la cuptor(la 180A°C) pana cand se rumenesc. Presaram zahar pudra.

Pofta buna!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.