Cornulete

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • 200gr unt moale
  • 75gr zahar vanilat (suporta putin mai mult)
  • 1 ou
  • 180gr faina
  • 200gr nuci sau migdale macinate
  • In plus pentru pudrat zahar pudra amestecat cu zahar vanilat

Mod de preparare

Se face un aluat din ingredientele de mai sus, se fac rulouri de aluat de 3cm diametrul se da la frigider 60 de minute. Cuptorul se incinge la 180C (350F) se taie felii late de 1cm se da forma de cornulet si se coace cam 12-15 minute, depinde de cuptor.

Fierbinti se tavalesc in zahar pudra amestecat cu zahar vanilat.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.