Se amesteca ouale intregi, laptele (apa minerala, esenta de rom (2 picaturi), 3 linguri de zahar si faina. Faina se adauga cate o linga, pe rand. Nu conteaza gramajul, depinde cate clatite doriti sa faceti.
Clatitele se umplu cu o compozitie din:
400g branza de vaci,
un ou,
2-3 linguri de zahar,
stafide si esenta de vanilie.
Se aseaza clatitele intr-un vas termorezistent uns cu margarina sau cu unt (sau intr-o tava, dar pe o folie de aluminiu unsa cu ulei). Fiecare rand de clatite se unge cu finetti si tot asa pana la ultimul rand.
Se da la cuptor aproximativ 25-30 minute.
Se pot servi imediat sau reci!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.