Chocolate Peanutties - Fursecuri cu Arahide si Ciocolata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 gr unt
  • 1 zahar vanilat
  • 1/2 cana (cup) zahar
  • 1 1/4 cana (cup) faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 2 linguri cacao
  • 3/4 cana arahide, sfaramate in robot
  • inca 1 cana de arahide sfaramate pentru tavalit
  • Optional: in loc de arahide se pot folosi seminte de susan, nuci, migdale

Mod de preparare

Reteta e tot din cartea australiana " Biscuits& Slices".

Se amesteca untul, zaharul, zaharul vanilat si oul pana se obtine o crema.
Se adauga faina, cacao si apoi arahidele.
Se formeaza bilute in palma si se tavalesc prin restul de arahide.

Pune-le in tava si turteste-le putin.
Se coc cam 15 minute sau pana se intaresc.
Se lasa sa se raceasca.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...