Chocolate Peanutties - Fursecuri cu Arahide si Ciocolata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 gr unt
  • 1 zahar vanilat
  • 1/2 cana (cup) zahar
  • 1 1/4 cana (cup) faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 2 linguri cacao
  • 3/4 cana arahide, sfaramate in robot
  • inca 1 cana de arahide sfaramate pentru tavalit
  • Optional: in loc de arahide se pot folosi seminte de susan, nuci, migdale

Mod de preparare

Reteta e tot din cartea australiana " Biscuits& Slices".

Se amesteca untul, zaharul, zaharul vanilat si oul pana se obtine o crema.
Se adauga faina, cacao si apoi arahidele.
Se formeaza bilute in palma si se tavalesc prin restul de arahide.

Pune-le in tava si turteste-le putin.
Se coc cam 15 minute sau pana se intaresc.
Se lasa sa se raceasca.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Piept de purcelus cu cartofi, la cuptor

                    ,,Reteta...

Piept de purcelus cu cartofi, la cuptor
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj