Am inceput cu macinarea biscuitilor. Eu am amestecat biscuiti simpli cu biscuiti oreo pe care i-am macinat impreuna cu crema cu tot, apoi i-am amestecat cu untul topit. Am pus biscuitii intr-o forma rotunda detasabila si am presat usor. Am introdus tava la rece.
Am mixat crema de branza cu galbenusurile, smantana, zaharul vanilat, amidonul si zaharul pudra. La final am adaugat albusurile spuma.
Am pus compozitia de branza peste biscuiti in tava si am introdus la cuptor pentru 45-50 minute.
Pentru jeleul de mure am pus pe foc fructele congelate impreuna cu zaharul (100-150 g in functie de cat de dulce doriti) si 50 ml apa. Separat am amestecat 2 linguri de amidon cu 50 ml apa.
Am lasat fructele sa fiarba 10-15 minute, apoi am adaugat amidonul si am mai lasat sa dea cateva clocote.
Am pus jeleul de mure rece peste cheesecake.
Puteti folosi orice fructe.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.