Se pun biscuitii in robot cu untul topit iar dupa ce a rezultat o compozitie nisipoasa,se rastoarna in forma de tort,se preseaza bine compozitia,astfel formandu-se blatul apoi se lasa la frigider
Se topeste ciocolata pe bain-marie impreuna cu o lingura cu lapte apoi se lasa sa se raceasca
Intr-un bol se amesteca branza cu un praf de sare,esenta de vanilie si zahar,se adauga ciocolata topita,frisca batuta tare,gelatina hidratata in 50ml apa rece apoi topita pe bain-marie si se amesteca bine totul
Dupa omogenizare,se adauga 1/2din fructe care in prealabil au fost bine spalate apoi taiate marunt,se rastoarna in forma peste blat,se niveleaza apoi se lasa la frigider cateva ore
Se scoate cheesecakul din forma,se pune pe platou se orneaza cu rondele de fructe taiate si se lasa din nou la frigider pana in momentul servirii.
Pofta buna!
"Culori de toamnă în bucate." Pe una dintre fetițele mele o cheama Andreea și cu ocazia zilei onomastice...
Reteta de tort cu mere si blat pufosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti