Pentru crema de zmeură, am topit untul într-o cratiță, am adăugat zmeura, zahăr și am amestecat bine, lăsând la foc mic. Apoi am adăugat gălbenușurile, am amestecat și am lăsat la foc mic, amestecând frecvent și zdrobind zmeura.
Când aproape este gata, am adăugat 2 linguri rase de amidon, și am început să amestec energic, pentru că deja se îngroașă crema. În bucătărie miroase a vară deja.
Pentru a obține o cremă fină, am strecurat zmeura și am lăsat crema să se răcească, timp în care încep să fac cheesecake-ul.
Pentru crustă, am zdrobit biscuitii, am adaugat zaharul si untul topit si am amestecat. Presez bine compoziția pe o tavă cu diametrul de 20 de centimetri și dau la foc iute pentru 10 minute, maximum.
Pentru cheesecake am adaugat ingredientele intr-un bol, am mixat bine, adăugând făina la sfârșit, treptat. Am turnat compoziția în tavă, iar apoi am pus fructele de padure congelate, date întâi fuga prin făină, ca să nu se lase repede la fund.
Am preîncălzit cuptorul și am copt cheesecake-ul la foc mare în primele 10 minute, apoi am redus la minimum și l-am mai lăsat la căldurică pentru încă aproximativ 40 de minute. Pentru a preveni crăparea lui, dedesubt am adăugat o cratiță cu apă, să se creeze un mediu umed.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.