Cheesecake cu Dovleac

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g dovleac copt
  • 1 kg branza de vaci
  • 4 oua
  • 1 lingura faina
  • 150 g zahar
  • 3 pachete biscuiti tasimo sau orice fel de biscuti digestivi (250 g)
  • 120 g unt

Mod de preparare

Se pun in robotul de bucatarie biscuitii se mixeaza de cateva ori pana se fac praf apoi se pune untul rece taiar cubulete se mixeaxa pana se leaga o compozitie. Se rastoarna in vasul de copt si se tapeteaza fundul si peretii. Se da la cuptor pentru aproximativ 10 min la 150 C.

Intr-un vas amestecam branza cu zaharul pana se topeste zaharul apoi punem oaule cate unul si mixam bine dupa fiecare, faina iar la final dovleacul pasat la robot. Se amesteca si se toarna peste crusta de biscuti. Se da la cuptor pentru 1 ora si 15 min. apoi oprim cuptorul si il mai lasam cu us intredeschisa pana se raceste apoi dam la frigider peste noapte.

Eu am decorat cu ciocolata topita cu putina frisca dar puteti sa il serviti si simplu. O bunatate!

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...

Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.

Parteneri
Bucataras.RO

Calamari picanti cu paste

O reteta simpla si rapida.Pe cat de rapida si simpla pe atat de buna.

Calamari picanti cu paste
Culinar.RO

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Coulis de capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.