Se pregateste cuptorul la 200 C. Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Se pune intr-un vas cream chees-ul, zaharul, smantana, sucul de lamaie, oul intreg, vanilia si se amesteca 1 minut cu mixerul. Trebuie sa obtinem un amestec destul de moale si omogen.
Se ia o foaie de placinta se aseaza pe un blat de lemn infainat. Presaram faina si pe sucitor, apoi intindem putin de tot foaia. Impartim in 6 patrate si apoi pe fiecare patrat punem cate o lingura din amestecul de branza.
Marginile aluatului le ungem cu galbenusul de ou amestecat cu apa si apoi luam cu doua degete colturile opuse ale patratelor si le lipim. Lasam la rece circa 15 minute, apoi ungem suprafata danish-urilor cu ametecul de ou+apa si punem la cuptorul infierbantat
Dupa ce le scoatem din cuptor le pudram cu zahar praf si servim.
Cred ca v-am bagat in ceata:)) Tan tan este de fapt un oras din Maroc, iar acest amestec de mirodenii ii poarta numele. Este...
Placinta cu carne de miel si Tan-Tan marocanEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj