Se fac doua checuri din ingredientele respective, unul ramane galben, iar in celalalt se pune cacao.
Dupa care se face crema. Se pune intr-un bol margarina cu zaharul pudra si se bate cu mixterul bine. Pe foc se pune laptele, faina si untul, se lasa sa fiarba pana devine ca o ciulama mai groasa si se da la racit. Dupa ce sa racit luam din aceasta ciulama cate o lingura si o punem peste margarina si amestecam pana se incorporeaza, si iarasi luam din ciulama si iar amestecam cu mixterul pana terminam toata ciulamaua. Atentie insa, crema se poate taia!
Taiem checurile felii si incepem operatia de umplere a checurilor. Luam o felie galbena, punem crema si lipim una maro si iar punem crema si iar lipim una galbena pana la terminarea primului chec.
Dupa ce am lipit checurile la loc topim ciocolata menaj si turnam peste ele. Presaram si nuca pisata si gata checurile. Se dau la rece pana a doua zi, ca sa se inmoaie checul.
Inspirat de Ruxy. Foarte bun.-Salam de biscuiţi, reţetă cu eugenii
Salam de biscuiţi, reţetă cu eugeniiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj