Se bat albusurile spuma (tare) cu zaharul, dupa care se adauga pe rand galbenusurile, se presara faina, bicarbonatul si la urma, putin cate putin ulei.
In tot acest timp se amesteca compozitia cu telul.
Se toarna in tavile tapetate cu hartie de copt, oprind o mica cantitate din compozitie, care se amesteca cu cacao si se toarna in mijlocul tavii, apoi se trece repede cu o furculita prin aluatul cu cacao ca sa nu cada la fund si sa-i dea checului un aspect marmorat.
Se dau tavile la cuptorul incins, la foc potrivit, pana se rumeneste frumos si checul este copt.
Checul se scoate din tava cat este cald.
După ce am degustat o minunată ciorbă de potroace duminica trecută, și culmea le-a plăcut Zmeilor, am zis hai să...
Borș cu carne de pasăre și legume de varăO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata