Preparare: Se mixeaza ouale cu zaharul pana isi tripleaza volumul, dupa care se adauga untul moale bucatele si galbenusurile se mixeaza in continuare bine, dupa care se pune iaurtul si laptele se omogenizeaza si se pune faina amestecata cu praful de copt se amesteca bine si se pune uleiul si esenta.
Se omogenizeaza bine si se pune intr-o tava de cozonac sau chec tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si pudrata cu faina, se da la cuptorul prea incalzit la 180 grade pt 40 -45 min. Precizez ca ingredientele sunt pt un singur chec iar acesta iese pufos si umed ne este deloc inecacios.
Se poate pune si cacao si fructe confiate a fost probat de Bia si a iesit perfect.
A iesit delicios si tare pufos!
Pandispan cu capsuni la slow cooker Crock-Pot 6 LEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj