Chec in Trei Culori

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru compozitia galbena
  • avem nevoie de :
  • 6 galbenusuri
  • 3-4 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • esenta de rom
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • Pentru compozitia alba
  • avem nevoie de:
  • 6 albusuri
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • esenta de vanilie
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 2-3 linguri cacao pline

Mod de preparare

Mixam galbenusurile cu zaharul pana obtinem o crema, adaugam uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt si esenta de rom. Omogenizam si turnam in tava tapetata cu hartie de copt.
Albusurile se bat spuma tare, adaugam zaharul si mixam in continuare pana obtinem o bezea lucioasa, Punem uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt si esenta de vanilie. Omogenizam.
Peste compozitia galbena din tava, cernem uniform cacaua, apoi turnam albusurile si nivelam.
Introducem tava in cuptor, preincalzit la 170 grade, pana se rumeneste frumos,
Sa aveti pofta!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...