Mixam galbenusurile cu zaharul pana obtinem o crema, adaugam uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt si esenta de rom. Omogenizam si turnam in tava tapetata cu hartie de copt.
Albusurile se bat spuma tare, adaugam zaharul si mixam in continuare pana obtinem o bezea lucioasa, Punem uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt si esenta de vanilie. Omogenizam.
Peste compozitia galbena din tava, cernem uniform cacaua, apoi turnam albusurile si nivelam.
Introducem tava in cuptor, preincalzit la 170 grade, pana se rumeneste frumos,
Sa aveti pofta!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.