Chec in Trei Culori

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru compozitia galbena
  • avem nevoie de :
  • 6 galbenusuri
  • 3-4 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • esenta de rom
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • Pentru compozitia alba
  • avem nevoie de:
  • 6 albusuri
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • esenta de vanilie
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 2-3 linguri cacao pline

Mod de preparare

Mixam galbenusurile cu zaharul pana obtinem o crema, adaugam uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt si esenta de rom. Omogenizam si turnam in tava tapetata cu hartie de copt.
Albusurile se bat spuma tare, adaugam zaharul si mixam in continuare pana obtinem o bezea lucioasa, Punem uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt si esenta de vanilie. Omogenizam.
Peste compozitia galbena din tava, cernem uniform cacaua, apoi turnam albusurile si nivelam.
Introducem tava in cuptor, preincalzit la 170 grade, pana se rumeneste frumos,
Sa aveti pofta!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de pui cu paste proaspete si mazare

Supa de pui cu paste proaspete si mazare
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj