Chec in Trei Culori

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru compozitia galbena
  • avem nevoie de :
  • 6 galbenusuri
  • 3-4 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • esenta de rom
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • Pentru compozitia alba
  • avem nevoie de:
  • 6 albusuri
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • esenta de vanilie
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 2-3 linguri cacao pline

Mod de preparare

Mixam galbenusurile cu zaharul pana obtinem o crema, adaugam uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt si esenta de rom. Omogenizam si turnam in tava tapetata cu hartie de copt.
Albusurile se bat spuma tare, adaugam zaharul si mixam in continuare pana obtinem o bezea lucioasa, Punem uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt si esenta de vanilie. Omogenizam.
Peste compozitia galbena din tava, cernem uniform cacaua, apoi turnam albusurile si nivelam.
Introducem tava in cuptor, preincalzit la 170 grade, pana se rumeneste frumos,
Sa aveti pofta!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.