Chec (III)

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 100 g faina
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • o cana suc natural de portocale

Mod de preparare

Se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilinat, se adauga praful de copt, faina si si sucul de portocale si se omogenizeaza.

Se pune in forma de chec unsa si tapetata cu faina 3/4 din compozitie, iar in restul de compozitie se adauga cacaoa. Aceasta se adauga deasupra peste compozitia cealalta si se da la cuptor.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...