Chec (III)

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 100 g faina
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • o cana suc natural de portocale

Mod de preparare

Se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilinat, se adauga praful de copt, faina si si sucul de portocale si se omogenizeaza.

Se pune in forma de chec unsa si tapetata cu faina 3/4 din compozitie, iar in restul de compozitie se adauga cacaoa. Aceasta se adauga deasupra peste compozitia cealalta si se da la cuptor.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.