Bateti spuma tare albusurile cu zeama de lamaie, apoi mixati in continuare cu zaharul adaugat treptat, iaurtul (sana), esenta de vanilie, mierea si la sfarsit uleiul (untul).
Separat, cerneti faina impreuna cu praful de copt si inglobati nucile si stafidele scurse.
Adaugati la compozitia cu albusuri si inglobati usor.
Turnati in forma de chec tapetata cu hartie de copt.
Dati la cuptorul preancalzit, pentru circa 40 min, la 200 grade sau pana ce este copt, trece testul cu scobitoarea si frumos rumenit. Nu deschideti usa cuptorului in primele 20 min.
Lasati la racit pe un gratar.
Serviti feliat.
Risotto allo zafferano ... un preparat tipic zonei Lombardia (Italia) ... pe cat de simplu pe atit de indragit datorita...
Orez cu sofranEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj