Chec cu Rom

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 230 g zahar
  • - 250 g faina
  • - 3 oua
  • - 130 ml ulei de porumb
  • - 80 ml apa
  • - 50 ml rom Bacardi gold sau dupa preferinta
  • - 1 praf de copt
  • - ciocolata sau zahar pudra pentru decor

Mod de preparare

Se pun ouale intregi intr-un castron si se bat bine cu mixerul dupa care se adauga zaharul si se bat pana devin spumoase.

Se pune uleiul mixand bine, dupa care apa si romul, Se omogenizeaza bine.

La urma faina amestecata cu praful de copt cernute. Se amesteca bine cu mixerul sa nu aibe cocoloase.

Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o forma cu gaura in mijloc de 28 cm.

Se pune compozitia si se coace la 180 ° pentru 30 min, pentru siguranta se face testul cu scobitoarea.

Se poate orna cu ciocolata topita sau simplu cu zahar pudra.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Tochitura dunareana

Nu foarte multa lume agreeaza rinichii in mancare datorita mirosului lor specific, insa daca sunt bine pregatiti mirosul va...

Tochitura dunareana
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti