Chec cu Fructe de Padure

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 350 g faina
  • - 200 g zahar
  • - 250 g mascarpone
  • - 4 oua
  • - 1 praf de copt
  • - 120 g fructe de padure congelate
  • - 50 ml lapte

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul pana isi maresc volumul. Dupa care se adauga laptele si mascarpone mixand incontinuu. La urma, se adauga si faina cernuta amestecata cu praful de copt.

Se unge o tava de 28 cm cu gaura in mijloc si se tapeteaza cu faina.

Se toarna compozitia si deasupra se pun fructele de padure congelate (in cazul meu ciresele).

Fructele se pudreaza cu faina (eu am trecut peste partea asta).

Se coace la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30 min.

Cand s-a racit, se pudreaza cu zahar pudra.
Aveam niste cirese ratacite prin congelator si am hotarat sa fac checul asta, inlocuind fructele de padure din reteta originala.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.