Se bat ouale cu zaharul pana isi maresc volumul. Dupa care se adauga laptele si mascarpone mixand incontinuu. La urma, se adauga si faina cernuta amestecata cu praful de copt.
Se unge o tava de 28 cm cu gaura in mijloc si se tapeteaza cu faina.
Se toarna compozitia si deasupra se pun fructele de padure congelate (in cazul meu ciresele).
Fructele se pudreaza cu faina (eu am trecut peste partea asta).
Se coace la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30 min.
Cand s-a racit, se pudreaza cu zahar pudra.
Aveam niste cirese ratacite prin congelator si am hotarat sa fac checul asta, inlocuind fructele de padure din reteta originala.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj