Chec cu ciocolata

Portii
12
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 100 g apa
  • 100 g ulei
  • 400 g faina
  • 1 si 1/2 plic praf de copt
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • 2 linguri cacao
  • 50 g bucatele de ciocolata

Mod de preparare

Intr-un bol, mixam ouale cu zaharul.

Adaugam apa si uleiul si mixam. Adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt si mixam pana la omogenizare. La final, punem esenta de vanilie.

Tapetam tava cu hartie de copt si turnam 1/2 din compozitie. Deasupra punem bucatelele de ciocolata.

In compozitia ramasa, adaugam cele 2 linguri de cacao si esenta de rom. Adaugam si aceasta compozitie in tava.

Dam tava la cuptor la foc mediu, pentru aprox. 45-50 de minute. Verificam cu o scobitoare daca este gata.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.