Chec cu ciocolata

Portii
12
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 100 g apa
  • 100 g ulei
  • 400 g faina
  • 1 si 1/2 plic praf de copt
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • 2 linguri cacao
  • 50 g bucatele de ciocolata

Mod de preparare

Intr-un bol, mixam ouale cu zaharul.

Adaugam apa si uleiul si mixam. Adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt si mixam pana la omogenizare. La final, punem esenta de vanilie.

Tapetam tava cu hartie de copt si turnam 1/2 din compozitie. Deasupra punem bucatelele de ciocolata.

In compozitia ramasa, adaugam cele 2 linguri de cacao si esenta de rom. Adaugam si aceasta compozitie in tava.

Dam tava la cuptor la foc mediu, pentru aprox. 45-50 de minute. Verificam cu o scobitoare daca este gata.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Cea mai buna supa cu galuste, din coada de vitel

               ,,Reteta Romaneasca "...

Cea mai buna supa cu galuste, din coada de vitel
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj