Caramele cu Ciocolata Sau Nuci

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr faina
  • 100 gr unt
  • un praf sare
  • ciocolata
  • nuci macinate cu zahar si arome

Mod de preparare

Se face un aluat din faina, unt si apa calduta, un aluat elastic, numai bun de intins.

Se pune la rece pentru 30 minute, dupa care se intinde o foaie subtire subtire. Se taie patratele de circa 8/8 centimetri se pun bucatele de ciocolata sau nuci macinate cu zahar.

Se rotesc marginile si se strang ca o caramela.

Se prajesc in ulei fierbinte si se pudreaza apoi cu zahar pudra.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Chifle pufoase

Chifle pufoase este o reteta simpla, pe care oricine o poate prepara acasa.

Chifle pufoase
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj