Pastele se fierb in apa clocotita, conform instructiunilor, cu o lingurita cu ulei pentru a nu se lipi intre ele. Cand sunt gata se strecoara si se trec sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.
Branza se amesteca impreuna cu zaharul, ouale batute, sarea apoi adaugam stafidele si miroasele. Se omogenizeaza totul si se amesteca cu pastele fierte si racite.
Ungem o tava cu unt si presaram cu pesmet sau o tapetam cu hartie de copt si turnam amestecul de paste cu branza, apoi nivelam. Deasupra, punem cele doua oua batute bine cu smantana si introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade, aproximativ 30-40 minute.
Cand budinca este rumenita frumos, se scoate si se lasa la racorit.
Se taie patrate si se pudreaza cu zahar pudra.
Sa aveti pofta!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.