Budinca cu brinza de vaca

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g branza de vaca
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri unt
  • sare
  • sare
  • pesmet

Mod de preparare

Se trece branza prin sita si se amesteca cu ouale batute, smantana, untul si sarea. Se pune intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se da la cuptor sa se rumeneasca.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Ciolan de porc afumat cu cartofi, la cuptor

Ciolan de porc afumat cu cartofi, la cuptor
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj