Se iau 6 oua mai mari. Daca sunt mici, se pot pune 7 oua.
Galbenusurile de amesteca cu 6 linguri de zahar, cu 3 linguri de faina si 2 pliculete de zahar vanilinat, coaja de la o lamaie.
Pliculetul de praf de copt se singe cu zeama de lamaie si se adauga la compozitie.
Se amesteca bine pana se topeste zaharul din compozitie.
Se adauga la sfarsit si branza de vaci.
Stafidele se lasa la inmuiat in apa cu cateva picaturi de esenta de rom. Dupa ce se hidrateaza se adauga in compozitie si se amesteca cu lingura.
Separat (si spre sfarsit) se bat spuma albusurile de la oua. Se adauga albusurile peste compozitie. Atentie aici! Se amesteca de jos in sus, foarte usor. Nu amestecati normal pentru ca altfel se lasa compozitia.
Vasul in care puneti compozitia va fi uns cu grasime (unt) si tapetat cu faina. Cuptorul va fi incalzit in prealabil. Se baga la cuptor. Budinca se va rumeni.
Cand e gata, va fi scoasa si lasata sa se raceasca. Dupa ce s-a racit se pudreaza cu zahar pudra vanilinat.
Pofta buna!
Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti