Briose negricioase

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 100 grame de zahar
  • 3 linguri de miere
  • 150 grame faina
  • 150 grame unt
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita scortisoara
  • coaja de lamaie
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilinat
  • cativa fulgi de ciocolata
  • 100 grame cioco amaruie (pentru ornat)
  • bilute pentru ornat

Mod de preparare

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.
Amestecam untul cu zaharul, mierea, zaharul vanilinat, coaja de lamaie si un praf de sare.
Adaugam de rand ouale unul cate unul. Incorporam faina amestecata cu praful de copt, cacao, scortisoara si fulgii de ciocolata.
Pregatim formele pentru briose (tapetam cu unt) si turnam compozitia. Putem sa punem im mijloc si cate o bucatica de ciocolata.
Coacem aproximativ 30 de minute la foc moderat. Scoatem din cuptor tava si lasam brisosele sa se raceasca.
Topim ciocolata amaruie si glazuram cu aceasta briosele noastre. Ornam cu bilute de ciocolata negre si albe sau pudram cu zahar vanilat.
Sunt delicioase Very Happy

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de piept de pui cu sos de mustar

Aceasta reteta o faceam de obicei cu carne de porc dar dupa ce am incercat cu piept de pui a devenit preferata mea. Se face...

Reteta de piept de pui cu sos de mustar
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.