Briose negricioase

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 100 grame de zahar
  • 3 linguri de miere
  • 150 grame faina
  • 150 grame unt
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita scortisoara
  • coaja de lamaie
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilinat
  • cativa fulgi de ciocolata
  • 100 grame cioco amaruie (pentru ornat)
  • bilute pentru ornat

Mod de preparare

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.
Amestecam untul cu zaharul, mierea, zaharul vanilinat, coaja de lamaie si un praf de sare.
Adaugam de rand ouale unul cate unul. Incorporam faina amestecata cu praful de copt, cacao, scortisoara si fulgii de ciocolata.
Pregatim formele pentru briose (tapetam cu unt) si turnam compozitia. Putem sa punem im mijloc si cate o bucatica de ciocolata.
Coacem aproximativ 30 de minute la foc moderat. Scoatem din cuptor tava si lasam brisosele sa se raceasca.
Topim ciocolata amaruie si glazuram cu aceasta briosele noastre. Ornam cu bilute de ciocolata negre si albe sau pudram cu zahar vanilat.
Sunt delicioase Very Happy

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Bulgur cu ciuperci si porumb marinat

A venit vara si mi-am propus sa diversific salatele/aperitivele. De multa vreme ma tenteaza sa probez bulgurul. Dupa o...

Bulgur cu ciuperci si porumb marinat
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.