Intr-un vas, se bat bine bananele cu uleiul si oul. Apoi se adauga zaharul si dupa ce s-a mixat bine, se adauga treptat faina amestecata in prealabil cu cacao, praf de copt, bicarbonat si sare. Se amesteca usor, cu o lingura de lemn.
La final, se adauga jumatate din cantitatea de ciocolata si se amesteca in aluat.
Aluatul se toarna in forme de briose, tapetate cu hartie speciala si se presara peste, restul de ciocolata.
Se coc la foc puternic (180 grade C), pentru aproximativ 30 minute.
Se scot din forme si se lasa la racit.
Crema:
Se amesteca branza mascarpone cu zaharul pudra, Baileys si vanilie. Crema rezultata se pune peste briosele racite.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti