Bradut din Glazura de Zahar

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 linguri albus de ou
  • 1-2 linguri suc de portocala sau de lamaie (eu am folosit de porocala)
  • 2 linguri piure de spanac foarte bine pasat
  • aprox 200 gr zahar pudra din comert

Mod de preparare

Bateti usor albusul de ou cu o furculita cat sa se desfaca ...

Luati 2 linguri din acest albus, amestecati-l cu tot atata suc de porocala si cu spanacul pasat.
Adaugati zahar pana obtineti o glazura groasa.

Puneti glazura intr-o punga groasa, taiati unul din colturi foarte putin (2-3 mm).

Puneti cornetul pe o farfurioara ca sa va fie mai usor de lucrat. Asa il veti putea roti mai usor.

Adaugati puncte de glazura, incepand de jos apoi rotiti farfurioara si inaintati catre varf.

Dupa ce s-a uscat primul strat (cateva minute) mai adaugati inca un strat, pornind tot de jos catre varf.

Trageti de punga cu glazura asa incat sa obtineti ceva asemanator cu crengile bradului.
Lasati sa se usuce pe masa din bucatarie cateva ore.

Desprindeti cu grija bradutul de pe farfurie si apoi folositi-l pentru decor.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura Ole

Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...

Prajitura Ole
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti