Bomboane de pom dulci a la Diana

Portii
15
Timp pregatire
50 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foietaj
  • crema de ciocolata
  • banane
  • ananas din compot
  • arahide
  • un ou pentru uns

Mod de preparare

Curatam si taiem banana feliute. Punem ananasul la scurs (am avut rondele de ananas , asa ca l-am taiat cubulete). Taiem foaia de aluat in dreptunghiuri, pe care le intindem cu sucitorul. Jumatate din dreptunghiuri le-am umplut cu crema de ciocolata, banana si alune, iar cealalta jumatate cu crema de ciocolata, cubulete de ananas si alune. In mijlocul fiecarui dreptunghi, punem cate o 1/2 lingurita de crema de ciocolata, feliute de banana/cubulete de ananas si o aluna, aducem fiecare margine peste umplutura, apoi rasucim la capete precum bomboanele de pom. Asezam bomboanele in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut si dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos. Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Coaste de vitel in sos de rosii

V-am adus un pranz perfect de duminica si zic duminica pentru ca in cursul saptamanaii eu nu prea am timp sa gatesc mai ales...

Coaste de vitel in sos de rosii
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj