Bomboane cu nuca de cocos rapide

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g nuca cocos
  • 200 g zahar pudra
  • 250 g margarina Rama (1 cub) 3 pliculete zahar vanilat
  • 1 galbenus ou
  • 200 g lapte praf
  • 100 g biscuiti macinati
  • nuca cocos pentru ornat

Mod de preparare

Topim margarina. Intr-un vas punem 200 g nuca cocos, 200 g zahar pudra, zaharul vanilat, 200 g lapte praf, 1 galbenus de ou si 100 g biscuiti macinati. La aceste ingrediente adaugam margarina topita (sa nu fie fierbinte margarina topita) si framantam pana obtinem o compozitie omogena.

Din aceasta compozitie rupem cate o bucatica si facem bulgarasi pe care ii tavalim prin nuca de cocos razuita. Este deosebita daca la mijlocul fiecarui bulgaras adaugati cate o aluna sau o visina (si nuca e foarte buna).

Pofta buna!!!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de pui cu paste proaspete si mazare

Supa de pui cu paste proaspete si mazare
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj