Preparare:
Pentru blat se amesteca ingredientele uscate si cernute intr-un castron faina, cacaua, bicarbonatul, sarea si zaharul.
In alt castron se pun cele ude: apa, uleiul, otetul, vanilia.
Se amesteca cele doua compozitii si se dau deoparte.
Pentru umplutura se amesteca branza cu zaharul, oul si vanilia omogenizand bine. Se pun in formele de muffins si se umplu pe 3/4 cu compozitia de cacao. Dupa care, se iau cu lingura din compozitia de branza cca 2 linguri si se pun in mijloc peste compozitia de cacao.
Se preincalzeste cuptorul la 180 grade si se coc pana trec testul cu scobitoare (aproximativ 25 min).
Sunt delicioase, economice si usor de facut. Se pot servi calde, reci sau la temperatura camerei. Se pot conserva in frigider acoperite catava zile.
Ingredientele sunt pentru 12 bucati.
Ma laud ca mi-am achizitionat borcanase din astea frumoase, in care pot servi deserturi, salate, supe crema, sosuri sau pot...
Desert cu crema de mascarpone cu iaurt si sos de visine cu menta si lamaie• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.