Black Bottom Cupcakes

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat:
  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • 30 g cacao amara
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1/4 lingurita sare
  • 240 ml apa
  • 80 ml ulei floarea soarelui
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura esenta vanilie
  • Umplutura:
  • 230 g crema branza tip philadelphia
  • 65 g zahar
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita vanilie

Mod de preparare

Preparare:
Pentru blat se amesteca ingredientele uscate si cernute intr-un castron faina, cacaua, bicarbonatul, sarea si zaharul.

In alt castron se pun cele ude: apa, uleiul, otetul, vanilia.

Se amesteca cele doua compozitii si se dau deoparte.

Pentru umplutura se amesteca branza cu zaharul, oul si vanilia omogenizand bine. Se pun in formele de muffins si se umplu pe 3/4 cu compozitia de cacao. Dupa care, se iau cu lingura din compozitia de branza cca 2 linguri si se pun in mijloc peste compozitia de cacao.

Se preincalzeste cuptorul la 180 grade si se coc pana trec testul cu scobitoare (aproximativ 25 min).

Sunt delicioase, economice si usor de facut. Se pot servi calde, reci sau la temperatura camerei. Se pot conserva in frigider acoperite catava zile.

Ingredientele sunt pentru 12 bucati.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...