Preparare:
Pentru blat se amesteca ingredientele uscate si cernute intr-un castron faina, cacaua, bicarbonatul, sarea si zaharul.
In alt castron se pun cele ude: apa, uleiul, otetul, vanilia.
Se amesteca cele doua compozitii si se dau deoparte.
Pentru umplutura se amesteca branza cu zaharul, oul si vanilia omogenizand bine. Se pun in formele de muffins si se umplu pe 3/4 cu compozitia de cacao. Dupa care, se iau cu lingura din compozitia de branza cca 2 linguri si se pun in mijloc peste compozitia de cacao.
Se preincalzeste cuptorul la 180 grade si se coc pana trec testul cu scobitoare (aproximativ 25 min).
Sunt delicioase, economice si usor de facut. Se pot servi calde, reci sau la temperatura camerei. Se pot conserva in frigider acoperite catava zile.
Ingredientele sunt pentru 12 bucati.
Nu o sa inteleg niciodata cum la fast-food-uri se pot indesa o gramada de ingrediente intr-o chifla foarte mica. Nu stiu de...
Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti