Biscuiti cu visine si ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 linguri untura
  • 7 linguri zahar pudra
  • 1 ou
  • 5 linguri smantana
  • 1 lingurita praf de copt
  • coaja rasa de lamaie
  • 2 lingurite extract de vanilie
  • 25 linguri faina
  • 30 gr ciocolata cu lapte
  • 1/2 cana cu visine fara samburi

Mod de preparare

Intr-un bol punem untura, cu zaharul pudra, oul si le mixam.
Incorporam smantana, praful de copt, extractul de vanilie si coaja de lamaie.
Faina o cernem si o adaugam lingura cu lingura.
Ciocolata o taiem cubulete, visinele le facem bucatele si le incorporam in compozitia de mai sus.
Tapetam cu hartie de copt o tava mare de aragaz.
Cu o lingurita luam din compozitie si asezam gramajoare.
Introducem tava in cuptorul incins la o temperatura potrivita.
Dupa circa 15 minute, ne uitam la biscuiti, si daca au prins o culoare aurie, inseamna ca sunt gata, daca nu ii mai lasam putin, pana sunt ei copti.
Ii scoatem la racorit apoi servim . Se pastreaza intr-o cutie inchisa ermetic.
Din aceasta compozitie va ies circa 55 de biscuiti.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftele de orez umplute cu pui si ardei

Sper ca va mai amintiti de provocarea misterioasa a acestei luni pentru ca am pregatit si eu ceva bun bun! Se...

Chiftele de orez umplute cu pui si ardei
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj