Intr-un bol punem untura, cu zaharul pudra, oul si le mixam.
Incorporam smantana, praful de copt, extractul de vanilie si coaja de lamaie.
Faina o cernem si o adaugam lingura cu lingura.
Ciocolata o taiem cubulete, visinele le facem bucatele si le incorporam in compozitia de mai sus.
Tapetam cu hartie de copt o tava mare de aragaz.
Cu o lingurita luam din compozitie si asezam gramajoare.
Introducem tava in cuptorul incins la o temperatura potrivita.
Dupa circa 15 minute, ne uitam la biscuiti, si daca au prins o culoare aurie, inseamna ca sunt gata, daca nu ii mai lasam putin, pana sunt ei copti.
Ii scoatem la racorit apoi servim . Se pastreaza intr-o cutie inchisa ermetic.
Din aceasta compozitie va ies circa 55 de biscuiti.
Nu foarte multa lume agreeaza rinichii in mancare datorita mirosului lor specific, insa daca sunt bine pregatiti mirosul va...
Tochitura dunareanaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti