Se bate untul cu zaharul pana devine o crema, dupa care se adauga oul si se amesteca bine. Se pun coaja si sucul de lamaie si la urma faina cu praful de copt.
Se framanta bine. Trebuie sa rezulte un aluat moale si omogen. Se pune intr-o punga si se da la frigider pentru o ora.
Se fac bilute cat o nuca care se dau prin zahar tos si apoi prin zahar pudra. Se aseaza distantate intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc la 180 grade pentru 10 min sau pana sunt putin aurii.
Acesti biscuitii sunt deliciosi au un gust delicat de lamaie.
Pentru aceasta delicioasa reteta m-am inspirat de la Rocsi.
Painici umplute cu muschi file si cascavalDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute