Biscuiti cu Ciocolata si Lapte Condensat

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -90 g faina
  • -60 g unt
  • -300 ml lapte condensat
  • -250 g ciocolata amaruie sau cu lapte
  • -1 lingurita praf de copt

Mod de preparare

Topiti pe foc mic sau mai bine la bain-marie untul impreuna cu ciocolata taiata bucatele. Cand ciocolata este topita adaugati laptele condensat si omogenizati. Inglobati apoi faina cernuta impreuna cu praful de copt si luati vasul de pe foc sau de pe aburi.

Daca ati folosit ciocolata cu lapte lasati putin compozitia sa se racoreasca, daca ati folosit ciocolata amaruie, nu mai este nevoie. Luati cu o lingurita din amestec si formati mici gramajoare distantate pe hartia de copt din tava.

Dati la cuptorul preancalzit la 180 grade pentru aproximativ 10-15 min, la foc potrivit spre mic sau pana ce biscuitii sunt copti.

Atentie sa nu ii ardeti.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...