Biscuiti cu Ciocolata si Lapte Condensat

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -90 g faina
  • -60 g unt
  • -300 ml lapte condensat
  • -250 g ciocolata amaruie sau cu lapte
  • -1 lingurita praf de copt

Mod de preparare

Topiti pe foc mic sau mai bine la bain-marie untul impreuna cu ciocolata taiata bucatele. Cand ciocolata este topita adaugati laptele condensat si omogenizati. Inglobati apoi faina cernuta impreuna cu praful de copt si luati vasul de pe foc sau de pe aburi.

Daca ati folosit ciocolata cu lapte lasati putin compozitia sa se racoreasca, daca ati folosit ciocolata amaruie, nu mai este nevoie. Luati cu o lingurita din amestec si formati mici gramajoare distantate pe hartia de copt din tava.

Dati la cuptorul preancalzit la 180 grade pentru aproximativ 10-15 min, la foc potrivit spre mic sau pana ce biscuitii sunt copti.

Atentie sa nu ii ardeti.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Gem de zmeura (fara samburi)

Gem de zmeura (fara samburi)
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj