Biscuiti cu Ciocolata si Lapte Condensat

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -90 g faina
  • -60 g unt
  • -300 ml lapte condensat
  • -250 g ciocolata amaruie sau cu lapte
  • -1 lingurita praf de copt

Mod de preparare

Topiti pe foc mic sau mai bine la bain-marie untul impreuna cu ciocolata taiata bucatele. Cand ciocolata este topita adaugati laptele condensat si omogenizati. Inglobati apoi faina cernuta impreuna cu praful de copt si luati vasul de pe foc sau de pe aburi.

Daca ati folosit ciocolata cu lapte lasati putin compozitia sa se racoreasca, daca ati folosit ciocolata amaruie, nu mai este nevoie. Luati cu o lingurita din amestec si formati mici gramajoare distantate pe hartia de copt din tava.

Dati la cuptorul preancalzit la 180 grade pentru aproximativ 10-15 min, la foc potrivit spre mic sau pana ce biscuitii sunt copti.

Atentie sa nu ii ardeti.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.