Biscuiti - Cookies

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 339 g unt
  • 201 g zahar granulat
  • 1 ou
  • 2 linguri de lapte
  • 1 ligurita de vanilie
  • 1/2 lingurita de esenat de migdale (eu nu am pus ca nu imi place)
  • 512 g faina
  • 1 lingurita de praf de copt

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 204 grade Celsius (400 grade Fahrenheit).

Frecati untul cu zaharul pana devine o spuma. Adaugati oul, laptele, vanilia si esenta de migdale. Amestecati faina si praful de copt, adaugand-o treptat la compozita cremoasa de mai sus. Rezultatul trebuie sa fie un aluat moale.

Nu trebuie dat la rece.

Puneti aluatul in "pistolul" de biscuiti si apasati direct pe o tava pe care ati uns-o cu un pic de unt. Biscuitii de coc la 400 F (204 C) pt 6-8 min.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu afine si jeleu de zmeura

"retete festive de iarna"

Desert tort cu afine si jeleu de zmeura
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj