Biscuiti - Cookies

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 339 g unt
  • 201 g zahar granulat
  • 1 ou
  • 2 linguri de lapte
  • 1 ligurita de vanilie
  • 1/2 lingurita de esenat de migdale (eu nu am pus ca nu imi place)
  • 512 g faina
  • 1 lingurita de praf de copt

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 204 grade Celsius (400 grade Fahrenheit).

Frecati untul cu zaharul pana devine o spuma. Adaugati oul, laptele, vanilia si esenta de migdale. Amestecati faina si praful de copt, adaugand-o treptat la compozita cremoasa de mai sus. Rezultatul trebuie sa fie un aluat moale.

Nu trebuie dat la rece.

Puneti aluatul in "pistolul" de biscuiti si apasati direct pe o tava pe care ati uns-o cu un pic de unt. Biscuitii de coc la 400 F (204 C) pt 6-8 min.

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Parteneri
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie