Biscuiti - Cookies

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 339 g unt
  • 201 g zahar granulat
  • 1 ou
  • 2 linguri de lapte
  • 1 ligurita de vanilie
  • 1/2 lingurita de esenat de migdale (eu nu am pus ca nu imi place)
  • 512 g faina
  • 1 lingurita de praf de copt

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 204 grade Celsius (400 grade Fahrenheit).

Frecati untul cu zaharul pana devine o spuma. Adaugati oul, laptele, vanilia si esenta de migdale. Amestecati faina si praful de copt, adaugand-o treptat la compozita cremoasa de mai sus. Rezultatul trebuie sa fie un aluat moale.

Nu trebuie dat la rece.

Puneti aluatul in "pistolul" de biscuiti si apasati direct pe o tava pe care ati uns-o cu un pic de unt. Biscuitii de coc la 400 F (204 C) pt 6-8 min.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...