Bezele cu cocos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -albusuri ramase de la alte prajituri sau puneti cate albusuri doriti(2 minim), eu am pus 6
  • -240 g zahar pudra
  • -150 g cocos

Mod de preparare

Se bat ouale bine de tot,apoi se aduaga zaharul treptat si se mixeaxa in continuare. La sf. punem cocosul si amestecam de sus in jos cu lingura de lemn.

Se ia cu lingura si se pune in tava in care am pus hartie de copt, o lingura la fiecare.

Se coc la foc mimim, primele10 minute apoi se lasa usa aragazului intredeschisa, cam 1 h.

Se ususca mai mult. Vedeti, daca puneti degetul si e molae mai lasati in aragaz.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...