Bezele cu cafea

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Albusuri 6 buc
  • cafea neagra 1 cana
  • zahar 500 g

Mod de preparare

Din zahar si cafea se face un sirop care se lasa sa se raceasca. Albusurile se bat bine intr-un cazanel, se pune cazanelul pe foc si se amesteca cu siropul de cafea pana ce se ingroasa. Se pune compozitia intr-un pos sau intr-un cornet si se formeaza aveline intr-o tava tapetata cu hartie. Se coace la un foc domol, se lasa sa se raceasca, se scot din tava si se lipesc cate doua.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu fructe de sezon

Pentru ca am avut parte de o minunata surpriza, aceea de a castiga bicicleta la concursul "Retete cu gust de...

Desert tort cu fructe de sezon
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.