Bezele cu cafea

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Albusuri 6 buc
  • cafea neagra 1 cana
  • zahar 500 g

Mod de preparare

Din zahar si cafea se face un sirop care se lasa sa se raceasca. Albusurile se bat bine intr-un cazanel, se pune cazanelul pe foc si se amesteca cu siropul de cafea pana ce se ingroasa. Se pune compozitia intr-un pos sau intr-un cornet si se formeaza aveline intr-o tava tapetata cu hartie. Se coace la un foc domol, se lasa sa se raceasca, se scot din tava si se lipesc cate doua.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...