Se framanta toate la un loc si se lasa la dospit o ora, apoi se intinde o foaie subtire si se umple cu nuca sau mac si se dau imediat la copt nu se mai lasa la dospit, dupa ce sau copt se stropesc cu un sirop de zahar ars dupa care se mai dau la cuptor 5-10 min la foc incet. Din aceasta compozitie iasa 6 bayling-uri.
(se pune multa umplutura)
Este foarte gustos si va urez pofta buna
Printre picaturi de tot felul am pus si de un desert, unul destul de rapid cu ce am avut ...un pic din aia, ailalta si...
Desert de varaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.