Banane la Gratar

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 banane
  • 3 linguri zahar
  • 4 lingurite Metaxa (eu nu am pus din cauza copiilor)
  • 3 linguri nuca macinata (sau alune macinate)

Mod de preparare

Spalam bananele si le stergem cu un prosop uscat. Le asezam pe gratar si le prajim pana coaja devine maronie.

Fiecare banana se curata de o fasie groasa de coaja in partea superioara. Pulpa fierbinte se presara cu zahar si nuca macinata. Pentru doritori dupa ce pulpa se presara cu zahar, se stropeste cu Metaxa apoi se presara cu nuca macinata sau alune macinate.


Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.