Aroma de Cirese la Pahar

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Crema de cirese
  • 2 foi de gelatina
  • 200ml frisca
  • jumatate de borcan de gem de cirese
  • Crema de frisca
  • 200 gr frisca lichida
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri miere de albine
  • 5 gr gelatina

Mod de preparare

Se pune gelatina in putina apa rece pentru 10 minute apoi se pune pe foc putin fara sa o fierbem, sau la microunde, separat se pune gemul cu putina apa intr-o cratita pe foc ca sa-l facem un pic mai lichid (daca e prea scazut), se mixeaza, se adauga gelatina, se lasa sa ajunga la temperatura camerei si se adauga frisca

Se bate frisca, se pune la moi gelatina in putina apa rece apoi dupa 10 minute se pune la microunde sau pe baie de aburi sa se topeasca, in frisca deja batuta se adauga mierea laptele, gelatina, vanilia.
Ciocolata topita pentru decorat paharele si gem de cirese.

Se topeste ciocolata, cu ajutorul unei pensule se decoreaza orice modele dorim pe interiorul paharelor tinute in prealabil la congelator pentru circa 15 minute, se pune un strat crema de cirese se pune pararul la congelator sa se intareasca, apoi adaugam un strat crema frisca, un strat gem, strat frisca si iar la congelator 10-15 minute, apoi un strat crema cu cirese, se decoreaza cu cirese, ciocolata.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa