Aluat Fraged cu Mar sau cu Branza Proaspata

Complexitate
medie

Ingrediente

  • o esenta de rom
  • 10 linguri de ulei
  • 10 linguri de zahar
  • 10 linguri de lapte
  • un ou
  • o lingurita de bicarbonat de sodiu
  • stins cu zeama de lamaie
  • 1/2 kg mere acrisoare care se dau prin razatoare
  • si faina cat cuprinde (aluatul trebuie sa iasa mai nartos)

Mod de preparare

Impartim aluatul in doua si cu facaletul se intinde o foaie groasa de 1 cm, se pune marul ras sau branza proaspata cand e cazul.

Cu a doua bucata se procedeaza la fel, se pun la cuptor pana se rumeneste, iar dupa aceea se scoate si se presara cu zahar pudra si se serveste rece. In marul ras se pune zahar dupa gust.
Tava unsa cu putin ulei

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.