Se spala bine rosiile si se taie in bucati mici care sa intre in dispozitivul de stors rosii. Am montat la masina de tocat carne, dispozitivul pentru rosii si am stors de doua ori ori rosiile pentru a scoate pulpa foarte bine. Am pus la fiert sucul rezultat, impreuna cu sarea si zaharul, timp de doua ore. Am turnat in sticle, sucul fierbinte, avand grija sa pun sub fiecare sticla lama unui cutit.
Am depozitat sticlele intr-un loc ferit de curenti de aer, acoperite cu paturi groase care sa pastreze caldura in interior pana a doua zi.
Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti