Peltea de Coacaze Negre

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 l suc de coacaze negre
  • -1 kg zahar

Mod de preparare

Treceti coacazele, bine spalate si scurse, prin masina de facut suc de rosii sau storcatorul de fructe.

Fierbeti sucul pana se ingroasa, apoi adaugati zaharul, amestecand continuu pana se topeste si fierbeti in continuare pana se leaga ca o dulceata. Faceti proba.

Turnati fierbinte in borcane spalate, uscate si incalzite in cuptor si capsati.

Raciti lent intre paturi, punand borcanele rasturnate, cu capacul in jos.


Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Cozonac cu stafide si fulgi de migdale

Retete de Pasti

Cozonac cu stafide si fulgi de migdale
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.