Morcovul si ceapa se taie in sferturi. Carnea si oasele de miel se pun intr-o oala mare, se adauga apa, sarea, ceapa si morcovul. Se pune la fiert, la foc mic, o ora-o ora si jumatate. Dupa ce carnea a fiert, oasele se scot din supa, iar carnea se taie in bucati mici si se pune deoparte.
Separat, intr-o tigaie, se topesc 5 linguri de unt si se amesteca cu faina, aproximativ 2 minute, dar fara sa se schimbe culoarea. Se adauga treptat o ceasca supa fierbinte, amestecand constant. Se pune inapoi in oala cu supa si se lasa sa fiarba.
Carnea de miel se puna inapoi in supa. Se bat galbenusurile si se adauga treptat 2 linguri de zeama de lamaie. Se toarna 2 cesti de supa, se amesteca bine, apoi totul se toarna in supa de miel. Se amesteca în continuare pâna când oul este gatit. Se potriveste la gust cu zeama de lamaie si sare. Se ia de pe foc.
Se amesteca 2 linguri de unt topit cu boia dulce. Supa se serveste calda, cu un pic din amestecul de unt si boia.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.