Supa haiduceasca picanta ( Pikans betyarleves )

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Este consistenta dar se mananca cu grija Very Happy
  • Necesar:
  • 2 cepe rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 4 morcovi
  • 2 patrunjeli radacina
  • 150 gr carne de porc(sau de vita)
  • 150 gr carne de pui(sau curcan)
  • 1 cutie de ciuperci felii ( 200 gr ciuperci proaspete)
  • 150 gr carnati afumati
  • 500 gr smantana
  • 2 galbenusuri
  • ulei
  • 1 foaie de dafin
  • 2 lingurite cu boia, sare
  • 2 lingurite de chimen macinat
  • 2 ardei iuti (se poate folosi si unu)

Mod de preparare

Preparare :

Ceapa taiata cubulete se caleste pe cca 50 ml ulei impreuna cu cei 4 catei usturoi pisati. La ei se adauga si 1 foaie de dafin , si apopi se pune si boiaua si se stinge cu un pic de apa. Apoi punem carnea de porc , 1 lingurita chimen macinat si mai punem apa .

Cand carnea de porc e pe jumate fiarta punem si carnatii, morcovii si patrunjelu taiat cubulete, carnea de pui , si ciupercile si codimentam cu sare dupa gust si inca 1 lingurita de chimen macinat si ardeiul iute rupt i 3-4 bucati.

Lasam sa fiarba si apoi amestecam galbenusul cu smantana si la el adaugam din zeama fierbinte putin cate putin si appoi turnam totul peste supa si lasam sa dea un clocot.

Se presara cu patrunjel verde tocat fin.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu zmeura

Din categoria ,ador zmeura,am bagat o tarta,m-am inspirat din reteta Jamilei.

Tarta cu zmeura
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj